Srbi bili u centru haosa u Milanu: Oglasio se i Hajns koji je krenuo da se bije sa Gudurićem (VIDEO)

04.02.2022

06:45

0

Autor: 24sedam

Rezultat je bio 71:60 u korist turskog tima

Srbi bili u centru haosa u Milanu: Oglasio se i Hajns koji je krenuo da se bije sa Gudurićem (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen/Twitter/Dionysis Aravantinos

Košarkaši Fenerbahčea su pobedili Olimpiju u Milanu, ali je meč u Italiji ipak ostao u senci incidenta. Umalo su se igrači dva tima potukli, a svemu je prethodio "verbalni rat" igrača Fenera Marka Gudurića i trenera Olimpije Etorea Mesine. Zatim je reagovao Kajl Hajns koji je napao našeg košarkaša. Zatim je došlo di koškanja, gužve, pa i udaraca.

Reagovao je i strateg turskog tima, Aleksandar Đorđević koji je smirio strasti. Posle svega, na Tviteru se oglasio i Hajns.

- Za sve navijače Fenerbahčea koji su komentarisali. Košarka je igra. Mogu da prihvatim konačan rezultat i da izgubim. Mogu i da prihvatim, ako me protivnik nadigra. Ali ne mogu da prihvatim namerno nepoštovanje moje ekipe i trenera.

Gudurić je odličan igrač i imao je odličnu partiju. Ali ono što je rekao na kraju utakmice o našem treneru bilo je nepotrebno. I hteo sam da mu dam do znanja da nisam želeo da to dopustim. Možda moj odgovor nije bio korektan, ali sam osoba koja poštuje i uvek ću da branim moje momke kada osetim da neko drugi to ne radi.

Kada smo ranije ove sezone bili u Istanbulu i pobedili niko od nas nije pokazivao nepoštovanje tokom utakmice. Odigrali smo utakmicu i to ostavili za nama. Poraz je poraz. Utakmica je utakmica, ali nepoštovanje, neću dozvoliti da se to provuče.

Uživajte do kraja sezone u Evroligi - napisao je Hajns.

Inače, komentar posle meča dao je i Mesina.

- Šta se desilo na kraju? Samo znam da se Kajl Hajns ne ljuti ako se nešto stvarno nije desilo, ali svako je video šta se desilo tamo i nema potrebe da se kaže bilo šta - bio je kratak trener italijanske ekipe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike