Emotivni Obradović posle zvižduka: Svi znate ko to radi, u Zvezdinom odelu idem u Top 8

03.02.2022

20:17

0

Francuzi su večeras nadigrali crveno-bele

Emotivni Obradović posle zvižduka: Svi znate ko to radi, u Zvezdinom odelu idem u Top 8
CRVENA_ZVEZDA_vs_MONACO-06 - Copyright MN Press

Košarkaši Monaka naneli su težak poraz Crvenoj zvezdi u 25. kolu Evrolige. Francuzi su u Pioniru slavili rezultatom 91:80 (19:30, 23:22, 22:12, 27:16).

Trener francuskog tima je srpski stručnjak i nekadašnji trener crveno belih, a nakon utakmice nije krio zadovoljstvo što su slavili na vrućem gostovanju.

- Nismo na početku bili dobri, ali smo posle ušli u ritam. Imali smo dva različita poluvremena. Tih 20 razlike, najgore je izgubiti glavu. Međutim, ovaj tim je počeo da veruje u sebe. Nismo ni tada bili u panici. Bili smo odlični u odbrani, grupa neverovatnih talenata. Njihov individualni kvalitetet je nešto posebno - kazao je Obradović, pa se osvrnuo na početak meča, kada mu je određeni broj navijača zviždao:

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim i da komentarišem sve ovo, ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo. I dalje nosim crveno-belo odelo i sa njim ću otići u Top 8 - kazao je Obradović

Podsetimo, nakon što je izašao na parket, uoči početka meča, određena grupa ljudi je zviždala crveno-beloj legendi, dok su drugi odgovorili aplauzom. 

Naime, na tribini je i dalje veliko nezadovoljstvo, koje je usledilo posle raskida saradnje između Zvezde i Obradovića, a naročito jer je trener tužio klub zbog dugovanja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike