U Zvezdi optimisti pred Monako: Umorni jesmo, ali želimo pobedu!

02.02.2022

16:37

0

Košarkaši crveno-belih žele što pre da zaborave poraz od Olimpije

U Zvezdi optimisti pred Monako: Umorni jesmo, ali želimo pobedu!
ivanovic - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde posle poraza od Olimpije Milano, sutra (19.00) očekuje novi izazov. U Pionir stiže Monako, koji sa klupe predvodi bivši trener crveno-belih Saša Obradović.

Izabranici Dejana Radonjića žele što pre da se iskupe za poraz od italijanske ekipe, ali u goste im dolazi nezgodan tim.

- Još jedna teška utakmica je ispred nas, možda nije najbolji momenat. Treba što pre da zaboravimo poraz od Milana i da se fokusiramo na sledećeg protivnika.  Dolazi nam dobra ekipa Monaka, to su pokazali to u Evroligi, imaju odlične igrače, od Džejmsa, ali i ostatak rostera im je izuzetno kvalitetan - kazao je košarkaš Zvezde Aron Vajt.

Nikola Ivanović ističe da su umorni od jakog ritam, ali da su već navikli na takav raspored mečeva u Evroligi. 

- Umor je postao naše standardno stanje, moramo da nastavimo takmičenje i da ne razmišljamo šta je bilo. Nadam se da ćemo uspeti da se brzo oporavimo i to već protiv Monaka. I sa prošlim i sadašnjim trenerom igraju izuzetno jako u dobrani, agresivni, i u napadu su odlični. Ako budemo igrali kao što znamo, verujem da možemo da stignemo do nove pobede - zaključio je Ivanović. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike