Radonjić i Zvezda otputovali u Laktaše: Odgovornom igrom do pobede

26.12.2020

16:31 >> 16:37

0

Autor: N. St.

Crveno-beli sa novim trenerom protiv Igokee

Radonjić i Zvezda otputovali u Laktaše: Odgovornom igrom do pobede
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Otputovali su košarkaši Crvene zvezde u Laktaše. Tamo ih u nedelju od 17.00 časova očekuje meč 12. kola ABA lige protiv Igokee.

Biće ovo prvi meč na klupi za novog/starog trenera Dejana Radonjića.

Pročitajte još:

– Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala Igokee, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona. Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače, i da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobede – rekao je Radonjić.

Kapiten ekipe Branko Lazić je pohvalio protivnika.

– Čeka nas nas težak meč, Igokea igra odlično ove sezone u oba takmičenja. Sam pogled na tabelu, njihova pozicija i skor pozivaju na maksimalnu mobilnost.  Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dođemo do bodova, i moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano – jasan je Lazić.

Radonjić na ovom meču neće moći da računa na Džordana Lojda koji se oporavlja od koronavirusa, a odmah po završetku utakmice se crveno-beli vraćaju autobusom u Beograd i počinju pripreme za poslednji meč u 2020. godini protiv Panatinaikosa (sreda 19.00).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike