Potvrđen još jedan odlazak iz Zvezde

26.12.2020

15:33 >> 15:35

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli objavili prekid saradnje sa Terijem

Potvrđen još jedan odlazak iz Zvezde
Copyright ABA/Crvena zvezda

Američki košarkaš Emanuel Teri od subote i zvanično nije košarkaš Crvene zvezde. Razlaz, o kojem se spekulisalo poslednjih nekoliko dana, potvrđen je na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Pročitajte još

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa američkim krilnim centrom Emanuelom Terijem. Klub se ovim putem zahvaljuje 24-godišnjem igraču na svemu što je učinio tokom boravka u KK Crvena zvezda, radu, zalaganju, posvećenosti, ali i ponašanju van terena. Crvena zvezda mts želi Emanuelu Teriju puno sreće, zdravlja i profesionalnih uspeha u daljem toku karijere – stoji u kratkom saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Teri je u klub s Malog Kalemegdana stigao kao zamena za Lendrija Noka, koji iz zdravstvenih razloga nije poneo dres srpskog evroligaša od početka sezone. Ipak, kako su se stekli uslovi da se nekadašnji centar Albe ponovo nađe na parketu, crveno-beli su odlučili da se vrate prvobitnom rešenju na poziciji pod košem, čemu su kumovale i neubedljive partije dosadašnjeg košarkaša crveno-belih.

Teri je u Evroligi imao učinak od 5.6 poena i 4.4 skoka po meču, dok je u ABA ligi postizao četiri poena, uz 4.6 uhvaćenih lopti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike