Olimpija je jedna od najboljih ekipa u Evroligi! Radonjić poziva na oprez i govori o novom ugovoru Cirbesa

31.01.2022

17:34

0

Autor: 24sedam

Crvena zvezda dočekuje Olimpiju iz Milana u utorak od 19 časova

Olimpija je jedna od najboljih ekipa u Evroligi! Radonjić poziva na oprez i govori o novom ugovoru Cirbesa
0MET0951 - Copyright MN Press

Crvena zvezda ima paklen ritam, igra bez prestanka, a čeka je i duplo kolo u Evroligi. U utorak od 19 časova crveno-beli igraće protiv Olimpije iz Milana.

Etore Mesina može da računa na veliki kvalitet igrača i to je nešto o čemu je govorio Dejan Radonjić pred susret s Manekenima.

- Posle jednog atipičnog perioda koji smo imali u ovom mesecu, svakako je dobro što smo uspeli da dođemo do nekih pobeda. Bio je i podvig protiv Olimpijakosa i normalno da je to dobra situacija za nas. Sledi još teži raspored. Videćemo koliko će biti oscilacija, kako ćemo se energetski nositi sa svim tim. Evidentno je da nismo na mogućem nivou. Milano je jedna od najboljih ekipa u Evroligi. Igraju odlično, u borbi su za sam vrh tabele. Može se očekivati da dođu do završnice. Čini mi se da su ove godine još i jači - rekao je Radonjić.

Navijači se pitaju može li Zvezda nekako do TOP 8 faze Starog kontinenta?

- Situacija je takva da treba sačekati još neki period. I zbog kalendara i zbog svega šta smo imali u proteklih tridesetak dana. Kada prođe neko vreme možemo praviti analizu i pričati o tim stvarima. Vreme je da se skoncentrišemo na meč protiv Milana, da vidimo šta možemo da uradimo. Ima još dosta da se igra

Povreda Ognjena Kuzmića? Ostanak Majka Cirbesa u crveno-belom?

- Polako se okupljamo. Kuzmić je zbog lakše povrede bio van tima preventivno, ne radi se ni o čemu ozbiljnom. Cirbes je bio sa nama i ostaće do kraja - rekao je trener Zvezde.

Očekivanja pred Olimpiju izneo je i Stefan Marković.

- Armani ima širok roster, koliko potpisanih igrača. Veliki izazov je pred nama, nadam se podršci našeg navijača. Okosnica ekipe je bila i prethodne dve godine, igrao sam protiv njih u Italiji. Ove godine su malo podmladili ekipu i u toku sezone su se pojačavali. Imaju luskuz da mogu da izaberu. Iskusna su ekipa, Ćaćo je tu, Hajns. Mi treba da se fokusiramo na našu igru. Atmosfera je ovde uvek bila najbolja

Kapiten Branko Lazić dodao je da se nada pozitivnom rezultatu pred domaćim navijačima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike