Zvezdu čeka "paklen" raspored! Uprava crveno-belih ima važno obaveštenje

28.01.2022

16:49

0

Autor: 24sedam

Mečevi na programu u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Zvezdu čeka "paklen" raspored! Uprava crveno-belih ima važno obaveštenje
0MMM0139 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde vraćaju se u dvoranu "Aleksandar Nikolić", posle tri vezana gostovanja. Ekipa Dejana Radonjića će u samo četiri dana odigrati tri utakmice. Posle gostovanja u Pireju, crveno-beli će odigrati mečeve protiv Mornara (nedelja) i duplo kolo Evrolige sa Armanijem (utorak) i Monakom (četvrtak) u Beogradu.

Zbog toga, klub sa Malog Kalemegdana objavio je informacije vezane za prodaju. Prodavaće se kompleti, i to na na svim prodajnim mestima Ticket vision (osim Delfi knjižara) i onlajn. Takođe, i ovoga puta karte će se prodavati i na dan utakmice u dvorani "Aleksandar Nikolić".

I to u sledećim terminina: za Mornar (nedelja) od 12 časova do početka utakmice, za Armani (utorak) od 12 časova do početka utakmice i za Monako (četvrtak), od 12 časova do početka utakmice.

Vlasnicima paketa za Arenu (paket nivo 200 i 400) će kao i ranije, biti omogućeno da prisustvuju utakmicama. Za vlasnike paketa N400 ulaz će biti omogućen na tribini D, a za vlasnike paketa N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za paket Arena (neće ih menjati za drugu kartu).

Cene dnevnih karata za Evroligu idu od 1.300 za tribinu A, B, C i D do 20.000 dinara za počasno mesto u prvom redu (više detalja na sajtu).

Takođe, posle duže pauze zbog odlaganja utakmica zbog korone, nastaviće se i prodaja polusezonskih karata u periodu od ponedeljka do četvrtka, 31. januara do 3. februara. Prodaja će se kao i do sada odvijati u zvaničnoj prodavnici KK Crvena zvezda u dvorani "Aleksandar Nikolić" (radno vreme od 11 do 19 časova).

- Onlajn kupovina biće moguća samo za ulaznice za partere i tribine. Podizanje kupljenih karata na taj način, moći će da se preuzmu uz vaučer u zvaničnoj prodavnici u toku navedenog radnog vremena od 11 do 19 časova. Svi koji su već kupili karte online, a nisu ih preuzeli, sada će biti u prilici i mogućnosti da to učine - navedeno je između ostalog na sajtu crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike