Zvezda se vraća u Pionir da kruniše perfektnu paklenu nedelju! Radonjić upozorava pred Mornar

29.01.2022

14:55

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u nedelju od 17 časova dočekuju Barane

Zvezda se vraća u Pionir da kruniše perfektnu paklenu nedelju! Radonjić upozorava pred Mornar
20211111npRadonjic03 - Copyright MN Press

Prva, od dve uzastopne, paklena nedelja bliži se kraju za košarkaše Crvene zvezde. Posle trijumfa u Ljubljani protiv Cedevite Olimpije i evroligaškog u Pireju protiv Olimpijakosa, izabranici Dejana Radonjića vraćaju se u svoj dom, gde će u duelu sa Mornarom pokušati da krunišu perfektnu sedmicu i naprave dobru uvertiru za dupli program naredne nedelje u elitnom takmičenju (Armani i Monako).

U nedelju od 17 časova, u 18. kolu AdmiralBet ABA lige, izabranici Dejana Radonjića u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju Mornar, koji posle sporog početka sezone sve više liči na tim koji se prethodnih sezona ravnopravno borio za mesto u plej-ofu regionalnog takmičenja.

- Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevna meča koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Sličnog mišljenja bio je i Luka Mitrović.

- Posle perioda sa Kovidom, vrlo brzo smo ušli u jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, igraju dobro, stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas, da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi – rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike