Pričalo se o povratku u Zvezdu! Jović konačno zaigrao, presrećan posle pobede

29.01.2022

10:19

1

Autor: 24sedam

Srbin jedno vreme pauzirao zbog povrede

Pričalo se o povratku u Zvezdu! Jović konačno zaigrao, presrećan posle pobede
stefan-jovic-panathinaikos-opap-athens-eb21 - Copyright Euroleague

Stefan Jović je ponovo na parketu. Srpski košarkaš je pauzirao zbog povrede, nedavno potpisao za Panatinaikos, a sinoć i zaigrao za atinske "zelene". I debi je bio uspešan.

Pobeđena je Baskonija, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde imao je učinak od šest poena i po tri skoka i asistencije.

- Veoma je lepo što sam se vratio, jer je šest meseci bez košarke mnogo. Nije bilo lako, ali osećam se dobro i to je važno. Povrede su iza mene. Srećan sam što sam ovde i kako je utakmica prošla. Ovde sam da radim svoj posao i želim da pomognem saigračima. Dobro znam šta trener želi. Moram da razmišljam i o celoj organizaciji i o tome šta je mom timu potrebno na parketu. To je ono što moram da učinim - kazao je Jović kome će u adaptiranju sigurno pomoći i Nemanja Nedović.

- Kad usred sezone odeš u novu ekipu, sve je novo i potreban je neko da ti pomogne. Zbog toga sam srećan što je Nedović pored mene. Želim da dam sve za ovaj tim, koji me je angažovao posle šestomesečne pauze. Razgovarali smo i prošle godine. Sada sam ovde i želim da dam sve od sebe - zaključio je Jović za koga se spekulisalo da bi ponovo mogao da zaigra za Zvezdu.

PAO sada očekuju mečevi sa Monakom i Barselonom u okviru elitnog takmičenja, ali se ne nalaze u zavidnoj situaciji. Pretposlednji su na tabeli sa učinkom 5-15.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike