Triler kakav se retko viđa! Obradovićev i Anđušićev Monako imao Real na tacni, pa onda prokockao pobedu posle dva produžetka!

28.01.2022

20:31

0

Autor: 24sedam

Milutinov dominirao protiv Uniksa!

Triler kakav se retko viđa! Obradovićev i Anđušićev Monako imao Real na tacni, pa onda prokockao pobedu posle dva produžetka!
Saša Obradović - Copyright MN Press

Monako koji sa klupe predvodi Saša Obradović mogao je da napravi veliko iznenađenje! Dva puta je ubio Real Madrid, ali Kralj je preživeo! I onda posle dva produžetka na kraju slavio sa - 90:84. Kakva utakmica, brutalna! Posle 40 minuta igre bilo je 66:66!

Vrhunski meč odigrali su Monako i Real. Kneževi su krajem četvrte četvrtine vodili sa šest razlike, ali je Kraljevski klub uspeo da se izvuče i odvede utakmicu u produžetak.

Tamo - slična priča. Opet je Monako vodio sa pet razlike na minut pre kraja, ali je Reaal poenima Valtera Tavaresa izborio i drugi produžetak!

E, kada je tamo Real stigao - onda je proradilo iskustvo, ali i kvalitet. Jedna trojka, pa druga i... Kralje je preživeo. I pobedio. Rudi Fernandez, Džef Tejlor i Gabrijel Dek dali su najvažnije poene. Za veliki preokret.

Neverovatno!

Najefikasniji u pobedi Reala bio je Geršon Jabusele sa 18 poena i 10 skokova, dok su po 10 dodali Vensan Poarje i Toma ErtelDanilo Anđušić završio je meč sa 14 poena, četiri skoka i dve asistencije. Šutirao je trojke 2/4.

Inače, Monako sledeće sedmice gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu. 

U prvom meču dana Uniks iz Kazanja dočekao je CSKA u ruskom derbiju koji je na kraju pripao timu Dimitrisa Itudisa - 75:86!

Za takav ishod zaslužno je drugo poluvreme u kom su Armejci ubacili čak 52 poena i sa takvim učinkom su sredili žilavi Uniks.

Odličnu rolu u ovom trijumfu pokazao je Nikola Milutinov koji je utakmicu završio sa 17 datih poena, sedam skokova i dve asistencije. Najefikasniji kod Armejaca bio je Aleksej Šved sa čak 27 poena! 

Sa druge strane Uniks su predvodili Mario Hezonja i Lorenzo Braun sa po 21 datim poenom. CSKA je sada na skoru 13-8, a Uniks na 12-9.

EVROLIGA - rezultati

Četvrtak

Zenit - Anadolu Efes 76:67
Olimpijakos - Crvena zvezda 72:76
Barselona - Asvel 84:71
Makabi - Asvel (odloženo)

Petak

Uniks - CSKA 75:86
Monako - Real Madrid 84:90

Panatinaikos - Baskonija
Bajern - Alba 20.30
Olimpija Milano - Žalgiris 20.30

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike