Obradović Slovencima pričao o Glasu, pa poručio: Partizan je, na ovom nivou, po jednome jedinstven u Evropi!

28.01.2022

18:18

0

Autor: 24sedam

Trofejni strateg zadovoljan izdanjem u Novom Mestu

Obradović Slovencima pričao o Glasu, pa poručio: Partizan je, na ovom nivou, po jednome jedinstven u Evropi!
20211117npObradovicZ2 - Copyright MN Press

Partizan se vratio na pobednički kolosek. Na jednom od najtežih regionalnih gostovanja, i poslednjih godina veoma neugodnih za crno-bele, izabranici Željka Obradovića relativno lako su izašli na kraj sa Krkom (79:63).

Posle meča najtrofejniji trener Evrope mogao je da bude zadovoljan onim što su njegovi igrači pokazali u Novom Mestu.

- Dobro smo otvorili utakmicu. Prva četvrtina, gde smo napravili razliku i posle toga je održavali. Imali smo uspona i padova tokom utakmice, razlozi su različiti. Nešto naša koncentracija, nešto, što je verovatno i važnije, ekipa Krke koja uvek igra u istom ritmu i ne predaje se. Probali su da menjaju odbrane, da nas udvajaju na celom terenu i to je u nekim momentima dalo rezultate – kazao je iskusni strateg i dodao:

- Utakmica koju smo dobili, čestitam mojim igračima. Mislim da je pristup bio odličan, s time sam izuzetno zadovoljan. Naravno da mi je uvek drago kad imamo naše navijače bilo gde da igramo. Hvala ovim ljudima koji su došli da podrže ekipu večeras.

Slovenačke novinare zanimao je status tamnošnjeg reprezentativca Gregora Glasa.

- Gregor je talentovano dete, međutim on, kao i svi mladi igrači, treba da razume šta znači igrati košarku na vrhunskom nivou. To znači da bude još predaniji i još koncentrisaniji. On je neko ko voli da trenira i sa te strane nemam nikakve zamerke, međutim njegova koncentracija u pojedinim momentima nije na onom nivou na kom treba da bude. Ali, to nije slučaj samo kod njega, već kod svih mladih igrača. Dobijaće šansu kao i dosad, kao i svi mladi igrači, mislim da ne postoji ekipa u Evropi, barem na ovom nivou, koja ima ovoliko mladih igrača kao što ih ima Partizan – kazao je Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike