Nema bele zastave u Pireju! Ivanović veruje u Zvezdu, želimo još jednu pobedu protiv Olimpijakosa!

25.01.2022

16:02

0

Plejmejker crveno-belih svestan da ih očekuje teško gostovanje u Atini

Nema bele zastave u Pireju! Ivanović veruje u Zvezdu, želimo još jednu pobedu protiv Olimpijakosa!
CRVENA_ZVEZDA_vs_ASVEL_63 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde moraju što pre da zaborave trijumf protiv Cedevita Olimpije u AdmiralBet ABA ligu i da se okrenu duelu protiv Olimpijakosa u 23. kolu Evrolige koji se igra 27. januara u Atini.

Plej crveno-belih Nikola Ivanović izjavio je da polako ulaze u ritam utakmica, napominjući da ih očekuje teško gostovanje u Pireju.

- Znamo šta nas čeka u Pireju, ono što je zaista bitno jeste da se što pre vratimo u ritam i podignemo kvalitet. Nisam siguran da li ćemo pobediti Olimpijaksao, ali se nadam da ćemo dati sve od sebe i odigramo jednu dobru utakmicu - poručio je Ivanović.

Crnogorski košarkaš se osvrnuo i njihov prvi meč u Beogradu u kojem je Zvezda slavila, ali sada je svestan da će biti totalno drugačija utakmica.

- Tada smo odigrali kvalitetnu utakmicu, kontrolisali smo veći tok susreta, uprkos tome što smo imali nekih grešaka, loših odluka i propusta u odbrani. Imali smo u prethodnom periodu dosta problma sa koronom, treba da se vratimo u ritam iz novembra i decembra. Videlo se na terenu da se mučimo u odbrani i napadu, ali najbitnije je da smo ponovo svi zdravo, da je 80 odsto ekipe uključujući i trenere preležalo koronu pa smo mirni - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike