Zvezda desetkovana i sa FMP-om: Oni su najprijatnije iznenađenje Admiral Bet ABA lige

25.12.2021

17:57

0

Duel u Železniku na programu je u nedelju, tačno u podne

Zvezda desetkovana i sa FMP-om: Oni su najprijatnije iznenađenje Admiral Bet ABA lige
20211004ivZvezdaBuducnost56 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u 13. kolu Admiral Bet ABA lige, u nedelju od 12 časova gostuju ekipi FMP-a iz Železnika.

Crveno-bele dočekuje trenutno drugoplasirani tim lige, koji sa skorom 10-2 predstavlja najveće iznenađenje dosadašnjeg dela sezone.

Međutim, Zvezda desetkovana ulazi i u ovaj susret. Zbog povrede, u Istanbulu, na gostovanju Efesu, nisu igrali Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, a neće ih biti u sastavu ni u nedelju.

- FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata u dosadašnjem toku, igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zaslužeo bore se za vrh tabele što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova - rekao je trener crveno belih, Dejan Radonjić, prenosi sajt kluba.

Stefan Lazarević je veoma pohvalno govorio o predstojećem rivalu.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva. Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman, i u nedelju nas u svakom smislu očekuje teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi - zaključio je Lazarević.

Posle gostovanja u Železniku, crveno-bele očekuje duel sa Zenitom u hali „Aleksandar Nikolić“ koji je na programu u četvrtak od 19 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike