Momci, ne znam gde ste, ali odlično izgledate! Jokić briljirao i posle brutalne partije (VIDEO)

20.01.2022

08:43

0

Autor: 24sedam

Srpski košarkaš vodio Denver do pobede, pa objasnio tajnu akcije koja je odlučila meč

Momci, ne znam gde ste, ali odlično izgledate! Jokić briljirao i posle brutalne partije (VIDEO)
Tan2022-1-20_7124156_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Maestralno, brutalno, sjajno, veličanstveno... samo su neki od opisa koji su stoje uz ime Nikole Jokića nakon pobede Denvera nad L.A. Klipersima od 130:127.

Srpski centar je ubacio 49 poena, uhvatio 14 lopti i 10 puta asistirao saigračima, a odmah po završetku meča je direktno sa parketa dao pobednički intervju.

Umoran, znojav i zadihan, Jokić je podsetio Amerikance da je veliki zabavljač i šoumen. Stavio je slušalice na uši, a novinari su poželeli da li je sve u redu sa vezama, pa pitali Jokića da li ih čuje.

- Čujem vas, samo ne znam gde da gledam - rekao je Jokić, a onda dobio instrukcije da gleda preko terena.

- Odlično izgledate, momci - ispalio je Jokić i nasmejao sagovornike.

 

 

Glavno pitanje odnosilo se na poslednju akciju, na čudesno dodavanje našeg asa ka Aronu Gordonu, koji je pogodio trojku za pobedu u produžetku.

- Imao sam loptu, dva igrača ispred sebe, video sam kretnje saigrača... Bila je to prava timska akcija i zato smo dobili utakmicu.

Brojke koje stoje u statističkim kolonama Jokića govore koliko je bio brutalan na parketu. Nikola kaže da je osetio da tako treba. Pričao je baš o periodu u kom je zamalo zaradio isključenje.

- Imali smo uspona i padova tokom meča. Na startu treće četvrtine sam osetio da smo loši i hteo sam da uradim nešto da i dalje imamo šanse u utakmici. Bio sam agresivan, obično to ne radim, ali danas je bilo tako.

Za kraj još jednom o ključnoj asistenciji, odnosno saradnji sa strelcem odlučujuće trojke.

- Gordon zaista želi da pobedi i ja mu verujem. Stalno me zapitkuje razne stvari jer mu je stalo. Vidite i sami, na nekim utakmicama ne daje mnogo poena, ali je sjajan u odbrani, na nekima je napadački nastrojen. To je ono što volim kod njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike