Partizan Globtroters! Lesor konkurencija Smajliju, od zakucavanja pucaju obruči na sve strane (VIDEO)

20.01.2022

08:15

0

Evo pregleda onih najatraktivnijih...

Partizan Globtroters! Lesor konkurencija Smajliju, od zakucavanja pucaju obruči na sve strane (VIDEO)
jkjjkkk - Copyright MN Press

Partizan je samo protiv Hamburga imao nekoliko brutalnih akcija i zakucavanja. Matijas Lesor je maltretirao obruče u Pioniru i to nije prvi put. Generalno se crno-beli ističu atraktivnim potezima otkako je formiran ovaj tim pod patronatom Željka Obradovića.

Moguće je da je i iskusni strateg radio sa mladim igračima da hrabro idu na koš, a to je rezultiralo nekim jako lepim potezima i zakucavanjima od kojih staje pamet.

Prednjačio je u svemu Alen Smailagić, a onda su mu se pridružili u time i Balša Koprivica i Zek Ledej, a sada i Matijas Lesor koji preti da preuzme ulogu prvog "kucača" ekipe.

- Želimo jako da napadnemo obruč! To je deo borbe, da pošaljemo poruku! Izađemo na parket i borbimo se što je više moguće. To je energija za sve nas u dvorani! Želimo da iskoristimo tu prednost navijača, da svi budu uzbuđeni i to dosta pomaže ekipi - rekao je Ledej u razgovoru za 24sedam dok je objašnjavao ovaj "fenomen".

Sa druge strane, probao je sve da objasni i Smailagić koji je na startu sezone zaista briljirao i sa velikom lakoćom stizao do obruča.

Ne planiram da zakucam, nego je to instinkt, kada se nađem u situaciji želim ne da nekoga ponizim, već da pokažem moć. Znam i ja kada saigrači zakucaju, kako se svi „naložimo“. Recimo, Zek ili neko drugi. Naravno da ću i ja da uradim to isto kada mogu. Počnemo da igramo moćnije kao tim. U NBA smo dosta radili na zakucavanjima. Gleda se da bude atraktivna igra,  da budeš zanimljiv za publiku, da budeš atrakcija, da dolaze navijači da te gledaju... Oni ne doživljavaju košarku kao mi, kod njih je to zabava, a kod nas ljubav prema sportu. Zato smo mi zemlja košarkerekao je Smailagić za 24sedam.

Evo kako su Partizanovi teškaši napadali obruč u toku ove sezone, u pojedinim momentima to je sve zaličilo na čuvene Harlem Globtroterse. Sledeću priliku za to imaće već danas od 17 časova protiv Mege u okviru AdmiralBet ABA lige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike