Košarkaši Partizana spremni za evropsku premijeru u 2022. godini! Obradović: Dobro je što uopšte igramo utakmicu!

11.01.2022

11:25

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u sredu u beogradskoj Areni dočekuju Trento

Košarkaši Partizana spremni za evropsku premijeru u 2022. godini! Obradović: Dobro je što uopšte igramo utakmicu!
20220103npPartizan1 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana na sjajan način su započeli 2022. godinu. Ubedljivi trijumfi protiv Zadra i Splita, uz oboren rekord AdmiralBet ABA lige u najubedljivijim pobedama, predstavljaju sjajnu uvertiru za nastavak sezone i pripremu za odlučujuće borbe za prvi trofej u sezoni.

Pre putovanja u Niš i duele u Kupu Radivoja Koraća, koji su na programu u februaru, izabranike Željka Obradovića očekuje nastavak sezone u Evrokupu, a prvi rival koji u Novoj godini stiže u beogradsku Arenu je italijanski Trento.

- Prva stvar koja je dobra je da ćemo igrati tu utakmicu, s obzirom da smo svedoci dosta otkazanih mečeva zbog kovida. Ekipa Trenta će doputovati u nešto izmenjenom sastavu, imaju iste probleme kao i mi – rekao je najtrofejniji trener Evrope i dodao:

- Nažalost, dva igrača su u procesu oporavka, ali ono što je bitno jeste da smo obavili dobre treninge u poslenjih nekoliko dana i da ćemo probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Nadam se da će testovi koji radimo pokazati da su Aleksa i Nemanja negativni i da će se i oni uskoro priključiti ekipi - poručio je Obradović. 

Najmlađi prvotimac crno-belih, Gregor Glas, pred sutrašnji duel kaže:

- Bitna utakmica za nas. Ekipa Trenta igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Moramo biti obazrivi kada je u pitanju njihov skok u napadu. U našem napadu da igramo stvari koje pripremimo, a u odbrani da igramo agresivno, sa puno snage i da komunikacija bude dobra - istakao je Glas. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike