Korona pokosila Zvezdu! Osam igrača i tri trenera moraju u izolaciju!

04.01.2022

20:21

0

Autor: 24sedam

Veliki problemi na Malom Kalemegdanu

Korona pokosila Zvezdu! Osam igrača i tri trenera moraju u izolaciju!
RADONJIĆ - Copyright MN Press

Veliki problemi zadesili su Crvenu zvezdu i veliko je pitanje kada će se crveno-beli vratiti na teren. Virus korona bukvalno je pokosio igrački kadar i stručni štab srpskog i regionalnog šampiona, koji izvesno neće izaći na evroligaški megdan Fenerbahčeu u četvrtak (19 časova dvorana "Aleksandar Nikolić") i regionalni Budućnosti u Podgorici (nedelja, 19).

Crvno-beli su u utorak objavili pomalo šokantan podatak. Čak osam košarkaš i tri člana stručnog štaba dobili su pozitivne nalaze na redovnom testiranju, posle čega su prebačeni u izolaciju. Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

- Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda),  shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi kluba koji imaju pozitivan nalaz naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih doktora - objavili su crveno-beli i dodali:

- S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obaveštavati javnost u narednom periodu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike