Ludnica na kraju prelaznog roka, pitanje od milion dolara, šta će biti sa Mbapeom, Francuzi tvrde da ostaje, Real se i dalje nada

31.08.2021

11:51 >> 11:53

0

Autor: Milan Nastić

Neizvesnost će trajati još nekih deset sati

Ludnica na kraju prelaznog roka, pitanje od milion dolara, šta će biti sa Mbapeom, Francuzi tvrde da ostaje, Real se i dalje nada
Copyright Profimedia.rs

Šta se dešava sa Kilijanom Mbapeom, pitanje je trenutno od milion dolara, jer se i dalje ne zna njegov status.

Naime, izvori bliski PSŽ-u ističu da francuski napadač sigurno ostaje u Parizu, i da će veoma brzo početi pregovore oko novog ugovora.

Te spekulacije idu u prilog da Mbape neće menjati sredinu, dok neki drugi tvrde da još ništa nije gotovo i da se večeras do ponoći neće znati da li će ipak preći u Real.

Čelnici Svetaca i dalje čekaju ponudu od 200.000.000 evra, dok je Kraljevski klub nudi 20.000.000 evra manje.

Pročitajte još

Neverovatno šta se dešava na realciji PSŽ – Real, jedan dan napušta klub i seli se u Španiju, drugi dan, nema ništa od prelaska i tako u krug.

Očigledno da Mbapea te stvari previše ne dotiču, jer je igrao protiv Remsa u poslednjem kolu francuskog prvenstva i da je bio strelac oba pogotka.

A i izjava trenera kluba iz Pariza Maurisija Poketina posle te utakmice da mladi napadač neće menajti sredinu govore u prilog da od istorijskog transfera neće biti ništa.

Sa druge strane, u Realu se i dalje nadaju nekom foto finišu prelaznog roka gde ću uspeti da privole čelnike PSŽ da mu dopuste da karijeru nastavi u jednom od najboljih klubova svih vremena.

Navodno, Madriđani su Mbapeu ponudili 30.000.000 evra platu po sezoni, ali to nije zadovoljilo apetite Francuza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike