Kakva neprijatna vest je sačekala „orlove“ u avionu za Ameriku

21.01.2021

11:57 >> 12:29

0

Autor: Milan Nastić

Vlada ove države nije odobrila vize našoj ekspediciji

Kakva neprijatna vest je sačekala „orlove“ u avionu za Ameriku
Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije otputovali su jutros na američku turneju, ali sačekala ih je neprijatna vest u avionu da im nije odobrena viza za ulazak u tu zemlju.

Pročitajte još

Naime, oni su trebalo da ih dobiju u Santo Domingo u glavnom gradu Dominkanske Republike, ali Sjedinjene Američke Države su odbile zahtev da izdavanje čelnicima naše ekspedicije uz obrazloženje da zbog korone nikome ko dolazi iz Evrope nisu u mogućnosti da izađu u susret.

To je potvrdio i portparol Fudbalskog saveza Srbije Milan Vuković.

– Bili smo iznenađeni kada nam je javljeno da fudbaleri neće dobiti vize. Prvobitni dogovor bio je da će nam vize biti izdate u Beogradu, ali posle toga nam je rečeno da ćemo vize dobiti u ambasadi SAD u Santa Domingu, gde naša selekcija igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike. Ipak, poslednja informacija glasi da ambasada nije u mogućnosti da nam izda vizu zbog situacije sa korona virusom, njihov savez uputio nam je izvinjenje – rekao je Vuković.

Kako je naveo, FS Srbije je brzo reagovao, kontaktirao FIFA i zakazano je gostovanje selekciji Paname.

– Odmah smo kontaktirali naše prijatelje iz FIFA i u najbržem mogućem roku dogovorili smo utakmicu u Panami, za 28. januar, tri dana posle meča protiv Dominikane – istakao je Vuković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike