Kako izgleda mesto na kome je Filip Krajinović zatočen (VIDEO)

15.03.2021

11:33 >> 12:54

0

Autor: D. B.

Teniser iz Srbije ne sme da napusti Dohu pošto je njegov fizioterapeut oboleo od korone

Kako izgleda mesto na kome je Filip Krajinović zatočen (VIDEO)
Copyright MN Press

Filip Krajinović je očajan! Srpski teniser je i dalje u Dohi gde se nalazi u samoizolaciji pošto je njegov fizioterapeut bio pozitivan na koronavirus. Iako, Filip negativan, on ne može, zbog propisa koji važe da napusti Katar.

A zbog te činjenice, on je, ponovio da ozbiljno razmišlja da li će uopšte igrati u momentima u kojima je situacija više nego neizvesna i u kojoj važne različita pravila od države do države.

– Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu – pričao je tokom uključenja na TV Prva Filip Krajinović.

On je objasnio dane provodi zatvoren u hotelsku sobu.

– Izgubio sam motivaciju. Neke stvari moraju da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kada se završi ovo dolazim kući i sešću sa timom da vidim šta i kako dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sada sam zarobljen u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto – rekao je Krajinović.

Pročitajte još

Ono što je jasno je da će Krajinović otkazati brojne turnire. Kako kaže na to je primoran.

– Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo… Sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Nisam navikao da budem ovako u jednom mestu. – rekao je Krajinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike