"Kad bi Vojvodina imala pola od Čukinog Galeta Obradovića"

12.02.2021

23:32

0

Sa Nenadom Lalatovićem nikad nije dosadno

"Kad bi Vojvodina imala pola od Čukinog Galeta Obradovića"
Copyright MN PRESS

Nenad Lalatović žali što njegov klub Vojvodina nema nekog ko bi stao iza nje kao što to radi vlasnik Čukaričkog Gale Obradović. Lalatović se u svom komentaru na utakmicu protiv “brđana” osvrnuo na prethodni duel protiv TSC.

– Neki nam zameraju to da protiv TSC nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih im poručio da smo na tom meču imali šansu Simića, Zukića, Bojića, dok je TSC imao samo jedan šut u okvir gola i to posle naše greške. Međutim, ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju kakva je situacija u klubu da bi tako nešto pisali, jer ovim igračima treba da daju vetar u leđa – rekao je Lalatović.

O greškama na utakmici sa Čukaričkim nije bilo previše reči, ali jeste o Galetu Obradoviću.

– Prvi gol primili smo posle kardinalne greške naše zadnje linije i golmana koji je izgubio orijentaciju gde se nalazio. Poklonili smo im gol, nakon čega se Čukarički diže i igra sjajno. To je sjajan tim i organizovan klub, sa sjajnim trenerom i velikim fondom dobrih igrača. Srbiji treba 20 Galeta Obradovića, jer takvih ljudi je malo u srpskom fudbalu. Ja bih voleo da i Vojvodina ima barem pola Galeta Obradovića, jer onda ko zna gde bi Vojvodini bio kraj. Više neću komentarisati sporne situacije, kojih je možda bilo i sa naše i sa njihove strane, jer ne zanima me ništa. Bila je ovo dobra, evropska utakmica. Da je bio pun stadion, mislim da bi publika uživala. Mislim da je podela bodova najrealniji rezultat – ističe Lalatović.

MN Press

U drugom poluvremenu, kod incidenta koji je započeo Veljko Birmančević, Lalatović je zbog ulaska na teren dobio žuti karton.

– Ja sam prišao da sprečim da se igrači ne potuku, odnosno da ih razdvojim, ali sam zbog ulaska na teren dobio žuti karton. Imao sam samo dobru nameru.

Treći gol domaći su dali u 98. minutu, iako je utakmica bila produžena za samo sedam minuta.

Pročitajte još

– Sudija je planirao da produži sedam minuta i to je njegovo pravo. Ipak, ne bih komentarisao ništa. Ovo je bila utakmica za kakve se živi i ubeđen sam da će ovog vikenda biti najinteresantnija u Evropi. Malo je ovakvih mečeva, sa šest golova, „za infarkt“… Gubiš 2:0, preokreneš na 2:3, primiš gol u 98. minutu za 3:3… Na kraju, mislim da možemo biti zadovoljni i jedni i drugi – rekao je Lalatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike