Jokić uz pivo rekao treneru: Ovog leta me nećeš naći u Srbiji

26.06.2021

11:12 >> 12:37

0

Zanimljiva priča trenera o sastanku sa vlasnikom i MVP-om

Jokić uz pivo rekao treneru: Ovog leta me nećeš naći u Srbiji
Copyright Majkl Meloun, Nikola Jokić/Profimedia

Trener Denvera Majkl Meloun analizirao je čitavu sezonu sa novinarima. Tada je otkrio zanimljive detalje o radu sa Nikolom Jokićem, ali i sinom vlasnika kluba Stena Kronkea, Džošom.

Sve to se dešavalo posle “metle” u drugoj rundi plej ofa od Feniksa, piše Telegraf. Po njegovoj priči, već tada je moglo da se zaključi da Jokić neće igrati za reprezentaciju ovog leta.

– Rekao mi je “Hej, treneru, pre nego što odeš, popićemo pivo”. Družili smo se, pričali o sezoni, predstojećem letu, o njegovim konjima, svemu… Ne znam mnogo vlasnika kao što je Džoš Kronke. On je bio sa mnom i Nikolom dva sata posle eliminacije iz plej-ofa. Kada sam se vratio kući, pomislio sam: Čoveče, imamo zaista jedinstvenu postavku ovde – priča Meloun i objašnjava zašto:

– Izgubili smo i bili smo razočarani, niko nije bio srećan. Ali, imati takvog vlasnika i MVP-a koji je skroz na zemlji i posvećen je tome da uradi sve što je potrebno da bismo bili bolji i pronašli način za osvajanje šampionata, ta dva sata su bila toliko važna. Šalio sam se s Nikolom, rekao sam mu da dolazim u Srbiju. On mi je odgovorio: “Treneru, možeš da dođeš, ali nećeš me naći”.

Priznao grešku

Meloun je na kraju priznao da je pogrešio što je pustio Jokića da igra u svim utakmicama u ligaškom delu sezone. On je obećao da će se to promeniti u narednoj.

– Moramo da se spremimo unapred. Moramo da pogledamo raspored pre početka, da vidimo kad je zgusnut raspored i da bez emocija sagledamo to. Spremamo se da igramo i možda je to utakmica na kojoj Nikola ne mora da igra. Moram da ubedim i njega da nikome nije interesu da igra svaku utakmicu tokom regularnog dela sezone, jer su onda veće šanse da će biti iscrpljen za plej-of, kao što je to bilo ove sezone – rekao je Meloun.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike