Nagrada za Melouna: Jokićev trener najbolji na Zapadu

05.05.2021

08:16 >> 11:41

0

Autor: M. R.

Proglašeni najbolji u NBA ligi za mesec april

Nagrada za Melouna: Jokićev trener najbolji na Zapadu
Copyright MN Press

Majkl Meloun je najbolji trener Zapadne konferencije za mesec april. Strateg koji sa klupe vodi Denver Nagetse je nagrađen za dobre partije njegove ekipe. Odigrali su 16 utakmica i ostvarili skor od 13 pobeda i samo tri poraza. I pored problema sa povredama, uspeli su na krilima najboljeg igrača Nikole Jokića da poprave poziciju na tabeli u odnosu na prethodni mesec. Trenutno zauzimaju četvrto mesto na Zapadu sa učinkom 43-22.

Pročitajte još

Kad je Istok u pitanju, nagrada za najboljeg trenera meseca ide u ruke Skota Bruksa, koji vodi sa klupe Vašington. Njegov tim je tokom aprila zabeležio 12 trijumfa i pet poraza, a ukupno ima skor od 30 pobeda i 35 poraza.

Izabrani su i najbolji igrači – priznanja su pripala beku Golden Stejta Stefu Kariju i krilnom košarkašu Njujorka Džulijusu Rendlu. Kari je tokom prethodnog meseca imao prosek od 37,3 poena, 6,1 skokova i 4,6 asistencije, a Voriorsi su upisali osam pobeda i sedam poraza. Rendl je prosečno beležio 27,1 poen, devet skokova i 6,3 asistencije i vodio je Nikse do učinka 11-4 u aprilu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike