Ništa novo! Srbin nema poštovanje sudija: Jokić isključen, Denver završio sezonu sa 0-4 (VIDEO)

14.06.2021

05:42 >> 07:34

0

MVP NBA isključen u završnici treće četvrtine zbog nešto jačeg faula nad igračem Finiksa koji je pobedio rezultatom 125:118

Ništa novo! Srbin nema poštovanje sudija: Jokić isključen, Denver završio sezonu sa 0-4 (VIDEO)
Copyright Nikola Jokić/Profimedia

Neslavno završena sezona za Denver Nagetse. Porazom u četvrtoj utakmici na svom parketu u “Bol areni” od ekipe Finiksa rezultatom 125:118, tim iz Kolorada završio je svoje ovogodišnje učešće u plej-ofu.

U finale konferencije odlaze Sansi, koji će sačekati kraj serije između Jute i Klipersa kako bi saznale ko će im biti rival. Trenutni rezultat je 2:1 za tim Solt Lejk Sitija.

Nikola Jokić je najbolji igrač NBA, ali isto tako i MVP sa najmanjim poštovanjem od strane sudija. Ni sinoć Nagetsima nije sve išlo kako su želeli i očekivali, pa je pomalo i nervoza rasla kako se kraj utakmice približavao, ali niko nije očekivao da će arbitri umešati svoje prste i direktno odlučiti pobednika utakmice.

Oni su na četiri minuta pre kraja odlučili da jedan malo jači faul Jokića presude kao isključujući faul (Flagrant 2 faul), pa su Nagetsi bili prinuđeni da bez svog najboljeg igrača jure minus od osam poena – 83:75.

Već tada je utakmica bila završena, a društvene mreže su se usijale od komentara navijača iz celog sveta kod kojih je provejavao sličan stav da Srbin od svih MVP u istoriji ne uživa ni najmanju zaštitu u napadu, dok mu se loše odluke uvećavaju i najstrože kažnjavaju.

Jokić je sezonu završio sa izvenarednim učinkom od 22 poena, 11 skokova i četiri asistencije za 28 minuta, dok su kod pobednika ponovo briljirali Kris Pol sa 37 i Devin Buker sa 34 poena.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike