Japanci pronašli rivala umesto Jamajke: Olimpijci zagrevaju "samuraje" za Piksijeve "orlove"

02.06.2021

07:44 >> 07:54

0

Tim sa Kariba definitivno neće doći u Japan zbog problema njihovih igrača sa COVID-19

Japanci pronašli rivala umesto Jamajke: Olimpijci zagrevaju "samuraje" za Piksijeve "orlove"
Copyright Profimedia

Reprezentacija Srbije definitivno neće igrati protiv Jamajke u Japanu, ali plan o putu na Daleki istok nije se promenio.

Prema ranijim zamislima “orlovi” su trebali da igraju protiv Jamajke 7. juna, a četiri dana kasnije da se suoče sa selekcijom Japana.

Ipak, tim sa Kariba nije uspeo da kompletira tim, budući da je jedan deo ekipe došao u Japan, dok su desetorica igrača, koja su krenula sa Jamajke, imali pozitivne “PCR” testove na koronavirus. Iz tog razloga vraćeni su granice na aerodromu u Kingstonu.

Japanci su ekspresno reagovali posle otkazivanja Jamajčana. Oni će u tom terminu odigrati prijateljsku utakmicu sa svojim olimpijskim timom (U24), koji se priprema za mečeve u na Igrama u Tokiju, dok su “orlovi” ostali na zakazanom meču 11. juna u Kobeu protiv A reprezentacije Japana u okviru meča za Kirin kup.

Japanci su u kvalifikacijama 28. maja protiv Mjanmara slavili pobedu 10:0, a bivši igrač Partizana Takuma Asano dobio je priliku da zaigra u 79. minutu. Sledeći imeč im je protiv Tadžikistana 7. juna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike