Iznenađenje iz Milana: Vladimir Micov je slobodan igrač

17.08.2021

15:03 >> 11:48

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni srpski košarkaš se rastao sa milanskom Olimpijom

Iznenađenje iz Milana: Vladimir Micov je slobodan igrač
Copyright Profimedia

Pomalo iznenada u košarkaškim krugovima je odjeknula vest da je Vladimir Micov slobodan igrač.

Ništa po završetku sezone nije nagoveštavalo završetak saradnje iskusnog srpskog krila i milanske Olimpije, koja je u subotu poslepodne objavila rastanak.

– Olimpija izražava svu zahvalnost Vladi Micovu na četiri izuzetne sezone provedene u klubu. Tokom ovog perioda pomogao je timu da osvoji jedno italijansko prvenstvo, tri Superkupa i jedan nacionalni Kup, dok je klub posle 29 godina ponovo bio učesnik Fajnal fora Evrolige. Njegovo mesto u klupskoj istoriji je sigurno, ali pored pobeda i rekorda, Vlada je svakodnevno, na terenu i van njega, bio uzor u ozbiljnosti, trudu i profesionalizmu. Putevi nam se razilaze, ali u ime svih, u i oko kluba, želimo Micovu i njegovoj porodici sve najbolje – objavio je italijanski evroligaš.

Nekadašnji srpski reprezentativac poslednjih sezona bio je jedna od glavnih poluga milanskog velikana. U sezoni za nama nije imao sreće sa povredama, ali ga ni to nije sprečilo da zauzme prvo mesto u klupskoj istoriji po broju postignutih poena u elitnom takmičenju (1232 poena).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike