Ivanišević: Novak je kao lik iz filma koga "ubijete" 27 puta

11.07.2021

19:15 >> 18:37

0

Pobedio je Matea Beretinija u finalu

Ivanišević: Novak je kao lik iz filma koga "ubijete" 27 puta
Copyright MN Press

Novak Đoković je osvojio šesti trofej na Vimbldonu u karijeri, odnosno 20. grend slem ukupno. Velike zasluge za uspeh najboljeg srpskog i svetskog tenisera idu na račun i jednog od trenera, Gorana Ivaniševića.

Hrvat ga je svojevremeno osvojio kao igrač, a sada i kao član stručnog štaba Đokovića.

– Osvojio sam ga kao igrač, sada kao trener. Ne moram više ovamo da dolazim – našalio se malo Ivanišević u razgovoru sa novinarima.

– Ponosan sam na Novaka i kao član njegovog stručnog štaba i kao prijatelj. On piše istoriju tenisa. Finale nije bilo najlepše, ali je mnogo toga bilo u igri. Prva dva gema drugog seta su bila izuzetno važno – kazao je Hrvat posle pobede nad Mateom Beretinijem.

Pročitajte još:

Do kraja sezone, ostao je još jedan grend slem, a to je US open. Ako to uspe, “kalendarski grend slem” je njegov. Moguće je i da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

– Verujem u to da će Novak osvojiti i US open. I onda će svaka priča biti gotova. On je nepobediv u ovom trenutku. Kao lik u filmovima kojeg “ubijete” 27 puta, a on je i dalje živ. Ako neko može da osvoji Zlatni slem, to je Đoković. Nije lako, veliki je pritisak na njemu, ali je istovremeno i zabavno, izazovno – dodao je Ivanišević, a zatim ostao bez konkretnog predviđanja koliko će srpski teniser do kraja karijere osvojiti grend slemova.

– Ne znam, sa njim to ne možete da znate. On je sve bolji i bolji – objasnio je Ivanišević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike