Ilija Stolica smenjen, mlada reprezentacija Srbije dobila novog selektora

07.04.2021

12:43 >> 12:58

0

Autor: Milan Nastić

FSS se odlučio za promene kod orlića

Ilija Stolica smenjen, mlada reprezentacija Srbije dobila novog selektora
Copyright MN Press

Ilija Stolica, neće više biti selektor mlada fudbalska reprezentacija Srbije.

Umesto njega “orliće” će, prema saznanju portala saznaje “maxbetsport” u narednom periodu voditi legenda Partizana Zvonko Živković, a pomoćnik će mu biti još jedan bivši igrač crno-belih Dževad Prekazi, koji su prethodnih godina bili skauti kluba iz Humske.

Ilija Stolica je na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije postavljen posle smene Neška Milovanovića u oktobru 2019. godine. Ipak, nije uspeo da odvede mladu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo.

Pročitajte još

Ekipa je pod njegovim vođstvom na sedam zvaničnih mečeva zabeležila tri pobede imala dva remija i dva poraza. Reprezentaciju su posebno zaboleli kiksevi od Letonije i Estonije.

Stolica je ipak “preživeo” neuspeh posle kvalifikacija, čak je dobio priliku i da vodi A reprezentaciju sastavljenu od igrača iz Superlige na “egzotičnoj turneji” koju je Kokeza organizovao u Dominikanskoj Republici i Panami tokom januara.

Živković je tokom karijere nosio dres Partizana devet godina, a igrao je i u Benfici, Dizeldorfu i Dižonu. Samostalno je kao trener vodio Metalac 2010. i Teleoptik 2013. godine, a nema sumnje da će mu ovo biti kruna karijere.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maxbetsport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike