Iliev: Očekujem pobede, pobede i pobede, ovakvo zajedništvo u Partizanu još nisam video

08.07.2021

17:55

0

Crno-beli pobedili na kraju priprema

Iliev: Očekujem pobede, pobede i pobede, ovakvo zajedništvo u Partizanu još nisam video
Copyright Stanojević i Iliev, Partizan/Miroslav Todorović

Ivica Iliev je sa ekipom Partizana na pripremama u Sloveniji, tako da je uživo pratio rad tima Aleksandra Stanojevića. Nekadašnji golgeter, a sada savetnik u sportskom sektoru analizirao je do sada urađeno na pripremama, ali i najavio sezonu pred nama.

– Očekujem pobede, pobede i pobede. Videćemo gde će nas to odvesti. Siguran sam da ćemo gledati atraktivan, brz, efikasan Partizan. Večiti sam optimista. Imam neki osećaj, verujem da ćemo se svi radovati. Ovo je ono pravo, kada od samog starta imate ekipu, 95 odsto ekipe što je trener želeo – rekao je Iliev za TV Arena sport i dodao da je zadovoljan kako su prošle pripreme u Sloveniji.

– Prvi put smo kao jedna velika, prava porodica. Jedno zajedništvo koje do sada nisam imao priliku da vidim. Sve kockice su se složile – naveo je Iliev.

Kada je reč o rezultatima na pripremama, rekao je da nije opterećen njima i da oni ništa ne govore.

Pročitajte još:

– Sve raduje u ovom trenutku. Sve što je publika videla na utakmicama, to je plod rada na treninzima. Ove godine možemo da očekujemo još atraktivniji fudbal, i sigurno uspešniji.

Partizan je do sada u letnjem prelaznom roku doveo Sinišu Saničanina, Danila Pantića i Rikarda Gomeša. Iliev je upitan da li će biti još novih fudbalera.

– Prelazni rok je živa stvar i sve je moguće. Kao što je moguće da se proda neko, tako je moguće i da ćemo nekog dovesti. Mnogi transferi, čak i najveći, rade se poslednjeg dana prelaznog roka. Pratimo situaciju. Mislim da smo na svakoj poziciji izuzetno dobro pokriveni.

Pročitajte još:

Rikardo je jedan od najznačajnijih igrača koje sam doveo. On se oseća kao kod svoje kuće, kao i svi igrači koji dođu u Partizan. Izuzetno sam ponosan time što je sve učinio što je sa njegove strane da se vrati kući. Sva tri pojačanja deluju izuzetno kvalitetno, ono što nam je trebalo. Daju taj plus za koji verujem da će nam doneti mnogo više pozitivnih rezultata nego što ih je bilo u prošlo vreme – kazao je Iliev.

Partizan je u letnjem prelaznom roku odbio ponudu za Igora Vujačića, na insistiranje trenera Aleksandra Stanojevića.

Svi u klubu se trude i čine sve što je moguće da se zadovolje žene našeg trenera kome verujemo i koji je pokazao da zaslužuje to poverenje”, rekao je Iliev.

Govorio je i o mladim fudbalerima, za koje je naveo da su pokazali da mogu da pariraju starijim igračima u timu i da je to nešto što ga posebno raduje.

Poslednji meč na pripremama, sa ekipom Rostova završen je minimalnom pobedom, a jedini gol dao je mlađani Marko Milovanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike