Ikeru Kasiljasu prekipelo: Dosta je laži, idemo na sud!

08.05.2021

15:40 >> 11:01

0

Španski golman očajan zbog serije tekstova kojima su magazini zadirali u njegov privatni život

Ikeru Kasiljasu prekipelo: Dosta je laži, idemo na sud!
Copyright Sara Karbonero i Iker Kasiljas Profimedia

Čuveni španski golmana Iker Kasiljas odlučan je da stane na put tračevima koji se poslednjih nedelja objavljuju u raznim magazinima a koji, kako je istakao u saopštenju “stvaraju bol i nemerljibu štetu njegovoj porodici i njemu”. Kasiljas je isprovociran čestim objavama koje se tiču njegovog života sa bivšom suprugom Sarom Karbonero i nagađanjima da ponovo ima srčane probleme, pa će ubuduće pravdu potražiti na sudu za sve laži koje pogađaju njega, decu i bivšu ženu.

– Budući da se objavljuju razne vesti o meni u poslednje vreme, prinuđen sam da reagujem ovom izjavom kako bih pojasnio neke stvari iz mog privatnog života i moje porodice. Medijsko uznemiravanje kojem smo izloženi i moja porodica i ja nanosi nam nepopravljivu štetu. Želeo bih da naglasim da je naš razvod bilo sporazuman i u izjavi koju smo izdali moja supruga i ja zatražili smo poštovanje prema njoj, mojoj deci i meni. Nažalost, to se nije dogodilo, već se to pretvorilo u trajnom uznemiravanje – piše Kasiljas.

Bivši golman Reala i Portoa ističe da će klevetnici biti predati sudu.

– Umoran sam od ljudi koji izmišljaju priče povezane sa mnom, pa sam doneo odluku da moji advokati pokrenu odgovarajuće tužbe usmerene na one koji šire potpuno lažne informacije. Sve će dokazati na sudovima.

Kasiljas se osvrnuo i na poslednji trač da je zbog novog infarkta završio na kliničkom lečenju.

– Razni magazini šire vesti o mom zdravstvenom stanju, sugerišući na ranije moje probleme, iako je reč o običnom alergijskom napadu.Insistiram da će sve tvrdnje i lažne informacije koje se generišu o meni, morati da se dokažu u narednim danima na odgovarajućim sudovima.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike