Igrači su poleteli, ja nisam uspeo da ih zaustavim

19.11.2020

20:27 >> 20:30

0

Trener Marko Marinović izneo utiske posle poraza Borca od Krke

Igrači su poleteli, ja nisam uspeo da ih zaustavim
Copyright Promo/ABA liga/Borac/Duško Radišić

Košarkaši Borca iz Čačka su debitantski nastup u ABA ligi otvorili velikom pobedom protiv Partizana, ali od tada još ne znaju za trijumf. Šesti poraz u nizu doživeli su od Krke na svom terenu – 90:86. Trener Čačana Marko Marinović je bio veoma nezadovoljan zbog još jednog neuspeha…

Opet smo nastavili sa nizom poraza. Mnogo teška utakmica, za nas od velikog značaja. Ali idemo dalje, nije naravno kraj prvenstva. Da kažem da nismo ispoštovali ništa što smo se dogovorili. To je postalo činjenica – svestan je Marinović. – Očigledno je da su moji igrači nakon pobede nad Partizanom poleteli, a moja greška je što do dana današnjeg nisam uspeo da ih zaustavim. Opet smo izgubili skok, a to nas je na kraju koštalo pobede.

Pročitajte još: ABA liga blizu rešenja velikih problema?

Marinovića je naljutio pristup pojedinih igrača.

– Ponovo ne pokazujemo sigurnost, neiskustvo u ovakvim završnicama. Todorović je danas briljirao posle pauze, ali neki igrači misle da je dovoljno što su tu u Borcu i da je to to. Videćemo kada je sledeća utakmica. Čestitam Krki, ona je odigrala odličnu utakmicu – završio je Marinović.

Treneru Krke Vladimiru Anzuloviću je prijala poseta ovom košarkaškom gradu.

-Izuzetna mi je čast da boravim u Čačku i da igram u ovoj dvorani. Čestitam ekipi Borca na stvarno jakoj borbi. I oni, kao i mi, imaju mnogo novih igrača. Mi smo promenili 80 odsto ekipe. U dobrom smo ritmu. Nakon tri nedelje karantina i bolesti dobro smo trenirali. Želim svim ekipama, a naročito svojoj, puno zdravlja – poručio je Anzulović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike