Igraju igrači, a ne imena, niko od nas nije dao sve od sebe: Kokoškov iskren posle bolnog poraza

04.07.2021

21:21

0

Igraju igrači, a ne imena, niko od nas nije dao sve od sebe: Kokoškov iskren posle bolnog poraza
Copyright Igor Kokoškov, MN Press

Zaista težak i bolan poraz Srbije u sred Beograda. Ne samo da “orlovi” neće braniti olimpijsko srebro, već su pretrpeli pravo poniženje u meču protiv Italije.

Nemanja Bjelica je otvoreno rekao da je igra Srbije bila s***e, a selektor Igor Kokoškov bio je tek nešto malo manje oštar u rečima.

– Biću vrlo kratak. Pobedio je bolji tim, nema tu sad drame. Jasno, izgubili smo, mnogo je emocija u reprezentaciji, težak poraz. Znamo da ne idemo u Tokio. Jako sam razočaran, nismo dobro igrali tokom celog turnira. Nismo uspeli da pronađemo ritam, rotacije, mnogo loših okolnosti. Nismo bili dovoljno spremni da individualno žrtvujemo da se plasiramo za Tokio. Bili smo ovde, ali moramo da damo 100 odsto. Imena ne igraju utakmicu, nego igrači.

Selektor je nastavio u dahu:

– Nismo zaslužili da pobedimo, nismo dobro igrali. Ne samo ovu utakmicu, nego ceo turnir. Kao tim nismo igrali dovoljno dobro da budemo na Olimpijskim igrama. Čestitam Italiji. Možda treba da pokažu malo veći nivo kada su slavili, ali to je do njih. Mi moramo da učimo na greškama. Moramo da donesemo igru, mi to nismo uradili. Doneli smo samo imena, a ona ne igraju košarku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike