Igokea pazarila igrača koji je odrastao na istom mestu kao Perkins i Petrušev

15.01.2021

12:05

0

Autor: D. B.

Brza reakcija kluba posle povrede Volera

Igokea pazarila igrača koji je odrastao na istom mestu kao Perkins i Petrušev
Copyright Profimedia

Igokea je ekspresno reagovala posle vesti da je Amerikanac Antabi Voler završio sezonu zbog povrede Ahilove tetive i u Laktaše je stigao novi bek šuter.

Voler se povredio na meču protiv Mege u Beogradu, a posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da je potrebna operacija. U ovoj sezoni, tokom koje Igokea sjajno gura, Voler je imao prosek od 8.3 poena po meču.

Umesto Volera u klub stiže Stiven Grej.

Ovaj igrač je tokom jutra raskinuo ugovor sa grčkim Peristerijam gde je tokom nadmetanja u Ligi šampiona imao sjajan prosek od 21.3 poena i 4.5 asistencija. Ono što je posebno zanimljivo je da je reč o momku koji je nekada studirao na Gonzagi, od 2007. do 2011. godine. Na ovom koledžu košarkaški zanat su pekli i poslednje pojačanje Partizana Dožuša Perkins, kao i trenutno najkorisniji igrač ABA lige Filip Petrušev, ruku na srce posle Greja.

Pročtajte još

Novi adut trenera Dragana Bajića igru je usavršio igrajući u Letoniji, Francuskoj i Grčkoj, a već ima iskustva igranja na Balkanu pošto je tokom 2018. godine branio boje Zadra. Grej je klasični bek šuter koji je bio i prvi strelac šampionata Francuske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike