Hezus Hil Manzano morao da odradi namazano: Pištaljka Španca nasmejala i Pjolija (VIDEO)

25.02.2021

22:42 >> 23:14

0

Španski arbitar nije dozvolio izvođenje poslednjeg kornera za Zvezdu

Hezus Hil Manzano morao da odradi namazano: Pištaljka Španca nasmejala i Pjolija (VIDEO)
Copyright Profimeda

Španac Hezus Hil Manzano samo jednim gestom bacio je senku na dosta dobru arbitražu i presuđivanje teških situacija u kojima je imao i malu pomoć kolega u VAR sobi. On se odlučio da odsvira kraj utakmice osam sekundi po isteku trominutne nadokande vremena, što je razgnevilo i igrače na terenu i kompletnu klupu Crvene zvezde.

Dejan Stanković se najpre ironično nasmejao ovakvom rešenju Španca, koje je očigledno bilo spasonosno za domaćina, da bi posle toga prišao i glasno protestvovao zbog takvog poteza. Istini za volju, arbitar je tokom svih 90+3 minuta bio hirurški precizan u presuđivanju, ali ovde mu je ta osobina bila višak.

Pročitajte još

Morao je da dopusti izvođenje kornera i još jedan udarac nakon nabacivanja Katajia u šesnaesterac, po cenu da mu fudbaleri Milana žestoko prigovore na dodatnih desetak sekundi za poslednju akciju na meču.

Uostalom, korner je bio rezultat čiste nespretnosti beka Daloa, pa su i domaći bespogovorno krenuli da pune svoj kazneni prostor pripremajući se za još jedan skok Pavkova.

Spas je ipak došao od pištaljke, koja je nakratko zasmejala i trenera Milana Stefana Pjolija.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike