Zvezda protiv Slovana bez Stankovića na klupi

28.10.2020

18:40 >> 22:20

0

Autor: J. T.

Trener Crvene zvezde zbog isključenja u Nemačkoj neće moći sa klupe da vodi ekipu

Zvezda protiv Slovana bez Stankovića na klupi
Copyright Profimedia/Uwe Anspach/dpa

Informacija koja je umalo promakla svima, posebno zbog činjenice da je Dejan Stanković imao uobičajenu konferenciju za medije dan uoči duela sa Slovan Liberecom u 2. kolu Lige Evrope.

Nešto kasnije, ipak, stigla je potvrda da će trener Crvene zvezde duel sa Česima morati da posmatra iz lože, umesto na svom mestu uz aut-liniju.

Razlog je isključenje u porazu od Hofenhajma pre nedelju dana u Nemačkoj (0:2).

Mladi trener izgubio je živce posle vodećeg gola domaćina, besan što sudija Alehandro Ernandez iz Španije nije svirao faul nad Veljkom Nikolićem, već je pustio da se igra nastavi, a iz te akcije postignut je gol.

Priznao je kasnije Stanković da prekršaja nije bilo, ali i rekao da bi arbitri za takve startove trebalo da prekidaju igru jer su opasni i može doći do povrede.

Umesto mladog stratega, ekipom će sa klupe u četvrtak (18.55) komandovati njegov pomoćnik Nebojša Milošević, a Stanković će utakmicu gledati iz lože i, verovatno, zahvaljujući tehnologiji, biti u stalnoj vezi sa svojim saradnicima. Mada, imajući u vidu da će tribine biti prazne zbog pandemije korona virusa, ako pusti glas, sigurno je da će ga igrači čuti na terenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike