Žarko Lazetić protiv "svojih": Partizan je dosta ozbiljniji sa Stanojevićem

24.11.2020

15:40

0

Autor: J. T.

Trener Metalca uoči duela sa crno-belima

Žarko Lazetić protiv "svojih": Partizan je dosta ozbiljniji sa Stanojevićem
Copyright MN Press

Početkom oktobra Metalac i Partizan igrali su 1:1 u prvenstvenom duelu. Mesec i po dana kasnije, isti rivali sastaju se u osmini finala Kupa Srbije. Ponovo u Gornjem Milanovcu.

U pomenutoj utakmici domaćin je do boda došao u finišu, i to sa igračem manje, ali trener Žarko Lazetić ne želi da upoređuje taj duel sa predstojećim.

-Ta utakmica neće imati mnogo veze sa ovom iz prostog razloga što Partizan sad izgleda dosta ozbiljnije nego tada. Sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem stvari su očigledno došle na svoje mesto, deluju dosta organizovanije i defanzivno i ofanzivno – izjavio je nekadašnji igrač, a onda i trener upravo Partizana,

Utakmica je na programu u četvrtak od 16 časova, uz prenos na TV Arena Sport.

-Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika za Kup. Partizan je četiri puta uzastopno osvajao ovo takmičenje do prošle godine kada je igrao finale, jasno je kakvog protivnika predstavljaju i kakve su im ambicije – dodao je Lazetić, a prenosi Tanjug.

Svoja očekivanja izneo je i defanzivac Aleksandar Vasiljević, koji se osvrnuo na skoro 20 dana pauze koliko je imao njegov tim prvo zbog termina za reprezentacije, a onda i odložene utakmice sa Radom prošlog vikenda.

-Došli su im Sveta Marković i Filip Holender, ali mislim da možemo ponoviti dobar rezultat. Nadamo se prolazu. S druge strane, to što od početka novembra nismo imali takmičarsku utakmicu, išli smo da nadoknadimo maksimalnim zalaganjem na treninzima. Verujem da pauza neće uticati na sve što smo zamislili – istakao je Vasiljević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike