Voždovac u Novom Pazaru uzeo bodove spasa

28.04.2021

19:28 >> 19:32

0

Autor: Adam Štulić

Čukarički slavio protiv Mladosti, Zlatibor bolji od Bačke

Voždovac u Novom Pazaru uzeo bodove spasa
Copyright MN Press

Izgleda da je promena na klupi Voždovca došla u pravi čas za “zmajeve”. Predrag Rogan je razdrmao tim i od ekipe koja je klizila ka opasnoj zoni napravio sastav kadar da prilično rutinski odnese tri boda sa mesta koje nije previše gostoljubivo. Beograđani su na otvaranju 34. kola Linglong Superlige slavili u Novom Pazaru 2:0 i napravili ogroman korak ka begu u zonu spasa.

Pazarci su posle slavlja u Užicu bili silno motivisani da na svom stadionu dođu do rezultata koji bi im garantovao mirniji završetak sezone. Ipak, “zmajevi” su blickrigom na samom otvaranju meča “skresali krila” domaćinu i preko Bogdanovića (1′) i Purtića (5′ penal) odneli bilo kakvu neizvesnost u nastavku meča.

Previše neizvesnosti nije bilo ni na Banovom Brdu, gde je Čukarički slavio protiv lučanske Mladosti. Mladi napadač Đorđe Jovanović je golovima u 11. i 50. minutu usmerio “brđane” ka trijumfu, koji im je, posle pogotka Jovanovića u 53. minutu, osigurao Vidosavljević (62′ i 71′) za nedostižnih 4:1. Poraz gostiju ublažio je Bojović pogotkom sa bele tačke u 87. minutu.

U meču prežaljenih Bačke i Zlatibora, do tri boda su došli gosti, golom Momčilovića u 6. minutu utakmice.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike