U Inđiji bolje nego u Minhenu, šest golova za pola sata

06.12.2020

15:24

0

Autor: Adam Štulić

Spartak slavio kao gost 4:3, Lučani uzeli tri boda protiv Novog Pazara, Radnik siguran

U Inđiji bolje nego u Minhenu, šest golova za pola sata
Copyright MN Press

Meč za pamćenje odigrali su u subotu Bajern i Lajpcig (3:3), ali ništa manje uzbudljivo i efikasno nije bilo ni na terenima Superlige dan kasnije.

Najuzbudljivije i najefikasnije bilo je u Inđiji, gde je Spartaka na kraju slavio 4:3. Čak šest golova viđeno je u prvih pola sata igre.

Domaći su poveli golom Obradovića u 12. minutu, “plavi golubovi” su preko Savkovića (penal u 15. minutu) i Tufegdžića (19. minut) preokrenuli, da bi Inđiji novu prednost doneli Bastajić u 22. i Nešković u 29. minutu.

Šta bi Partizan bez svoje dece: Nikola Štulić oborio Čukarički u 86. minutu (Video)

Radost domaćih ponovo je bila kratkog daha, s obzirom da je Tufegdžić samo tri minuta kasnije poravnao rezultat, da bi u uzbudljivoj završnici tri boda gostima doneo Srećković u 86. minutu, i to iz odbitka posle promašenog penala Denkovića.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u Lučanima, gde je Mladost, takođe u poslednjim minutima utakmice, upisala tri boda protiv Novog Pazara – 3:2.

Lazar Jovanović je već u osmom minutu doneo prednost Lučancima, Aganspahić je dva minuta kasnije poravnao rezultat, da bi prednost domaćinu na kraju prvog poluvremena obezbedio Marković u 23. minutu.

Vojvodina iz prekida srušila Mačvu

Kada je Aganspahić u 70. minutu još jednom poravnao rezultat činilo se da će Pazarci uspeti da dođu do boda u Lučanima, u čemu ih je sprečio iskusni Bojović pogotkom u 88. minutu.

Najmanje neizvesnosti viđeno je u Surdulici, gde je Radnik blic krigom, golovima Bogdanovskog u 54. i Pavlova u 59. minutu, upisao pobedu protiv novosadskog Proletera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike