TV Arena Sport prenosi "večiti derbi" kao da je Liga šampiona: Rekordan broj kamera, bivši igrači...

18.10.2020

09:33 >> 09:32

0

Sve spremno za potpun užitak gledalaca

TV Arena Sport prenosi "večiti derbi" kao da je Liga šampiona: Rekordan broj kamera, bivši igrači...
Copyright MN Press

“Večiti derbi” između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 163. po redu, igra se u nedelju od 17 časova na stadionu u Humskoj, a po običaju, prenos je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Biće to drugi put u istoriji da se najveći srpski klubovi sastaju bez publike na stadionu, ali su se zato u Areni pobrinuli da gledaoci u direktnom prenosu ništa ne propuste.

Specijalna emisija posvećena 163. “večitom derbiju” počinje u 14.30. Tokom dvoipočasovnog uvoda u najzančajniju utakmicu srpskog fudbala, kroz studio TV Arena sport prodefilovaće brojna zvučna imena jednog i drugog tima, analiziraće se odnos snaga timova iz najrazličitijih uglova, prisetićemo se istorije i anegdota.

I sve to iz studija specijalno za ovu priliku dizajniranog i postavljenog na atletskoj stazi stadiona Partizana, podno severne tribine.

“Sa produkcijske strane, minimalne su razlike u odnosu na standarde koji važe za prenos utakmica Lige šampiona koje radimo. Prenos ćemo raditi sa 16 kamera, imaćemo dodatnih 12 za studijske potrebe. Naši gledaoci mogu da očekuju kadrove iz vazduha snimane dronom, četiri punkta oko stadiona sa kojih ćemo prenositi atmosferu našim gledaocima, a snimaćemo uživo i kretanje autobusa sa igračima Partizana i Crvene zvezda koji stižu iz njihovih sportskih centara”, najavljeno je na TV Arena Sport.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike