Totenhem na mukama: Kejn saopštio ljudima u klubu da hoće da ide

17.05.2021

19:43 >> 19:30

0

Autor: N. St.

Pevci bi mogli da ostanu bez prve zvezde tima

Totenhem na mukama: Kejn saopštio ljudima u klubu da hoće da ide
Copyright Tanjug/AP Photo/Shaun Botterill, Pool

Zemljotres u Londonu. Ono što se najavljivalo već neko vreme je sada, kako stvari stoje, postalo stvarnost. Hari Kejn želi da napusti Totenhem.

Britanski mediji tvrde da je najbolji engleski napadač već obavestio čelnike kluba da nema nameru više da čeka i da hoće da se oproba u nekom drugom klubu.

Glavni razlog za ovakvu odluku je činjenica da je klub daleko od borbe za bilo koji trofej. Definitivno ne mogu da pariraju najjačim timovima u Premijer ligi, a sledeće godine ih čeka učešće u Ligi Evrope, pošto su ostali bez šansi za plasman u Ligu šampiona. Pored svega toga Kejn u julu puni 28 godina i svestan je da je ovo pravo vreme za njega da pokaže svoje golgetersko umeće.

Jedan od klubova koji se već neko vreme dovodi u vezu sa njim je Pari Sen Žermen koji sa klupe vodi bivši strateg „pevaca“ Maurisio Poketino, a tu su i engleski timovi Čelsi, Mančester siti i Mančester junajted.

Međutim, glavni problem u tome jeste jedna stvar – ugovor. Kejn je pre dve godine produžio saradnju sa londonskim timom do 2024. godine i jasno je da ga neće pustiti ispod cene.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike