Stigli su rezultati Maradonine autopsije: Nije bilo droge ni alkohola u krvi, otkriveni užasni detalji Dijegove smrti

23.12.2020

06:12 >> 09:16

0

Autor: N. St.

Nove informacije u vezi sa legendarnim argentinskim fudbalerom

Stigli su rezultati Maradonine autopsije: Nije bilo droge ni alkohola u krvi, otkriveni užasni detalji Dijegove smrti
Copyright Profimedia

Pre skoro mesec dana fudbalski svet je ostao bez jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Dijego Armando Maradona je 25. novembra preminuo od posledica srčanog udara.

Od tada ne prestaju da se pojavljuju nove informacije u vezi s tim slučajem. Istraga o smrti je u toku, optužen je njegov lekar Leopold Luke, a mnogi ističu da su glavni krivci ljudi koji su ga iz klinike „Olivos“ pustili da ode kući, što nije primereno posle operacije hematoma na mozgu.

Pročitajte još:

Argentinska televizija Telefe je objavila rezultate autopsije legendarnog fudbalera i deluje da će prašina tek da se podigne.

Kako se navodi, glavni podaci iz izveštaja su da u krvi nisu pronađeni tragovi droge i alkohola, ali i jedan zastrašujuć podatak. Naime, oni tvrde da Dijego nije preminuo brzo, već da je proživljavao agoniju u krevetu koja je, prema njihovom mišljenju, mogla da traje između šest i osam sati.

Advokatski tim koji predvodi Matijas Morla je već tvrdio da je do smrti došlo zbog nemara lekara, a ukoliko su ovi navodi tačni, doktor Luke i oni koji su brinuli o Maradoni teško će se izvući.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike