Misterija kutije koju je Maradona držao pored kreveta: Šta je bilo u njoj i gde se sada nalazi?

18.12.2020

07:40 >> 08:50

0

Autor: N. St.

Nove informacije o smrti legende...

Misterija kutije koju je Maradona držao pored kreveta: Šta je bilo u njoj i gde se sada nalazi?
Copyright Profimedia

Svet je izgubio jednog od najboljih fudbalera svih vremena. U Argentini je preminuo Dijego Armando Maradona. Od tragičnog događaja su prošle tri nedelje i strasti se i dalje ne smiruju.

Iz dana u dan stižu neke nove informacije o svemu i oglašavaju se novi/stari ljudi koji su poznavali legendu. Sada je stigla najnovija.

Pročitajte još:

Naime, Dijego je ljubomorno čuvao jednu kutiju u svojoj sobi. Držao je u podnožju svog kreveta i u njoj su bile stvari koje su mu bile bitne. Postojanje te kutije je potvrdio jedan od njegovih advokata i otkrio da je „bliska osoba“ odnela tu kutiju na dan smrti.

Posle operacije koju je imao Dijego je tražio od bivše devojke Veronike Ohede, sa kojom ima sina, da kupi dva sefa. Ona je kupila samo jedan, pa je Maradona uzeo kutiju od cipela i u nju stavio neke stvari koje su mu bile drage i držao je u podnožju svog kreveta. Pošto nije nigde izlazio, držao ju je tu – otkrio je advokat Maurisio D’Alesandro.

Profimedia

Logično, prvo pitanje koje se postavlja šta je bilo u toj kutiji? Prema informacijama portala „Infobae“ u njoj se nalazilo nekoliko satova marke „Uublo“ sa kojima je imao ugovor, novčanik i zlatni lanci. Sumnja se da je tu bio i čuveni prsten vredan 300.000 dolara koji je dobio od beloruskog Dinamo Bresta kada je predstavljen kao predsednik Upravnog odbora kluba. Prvo se verovalo da je prsten ostao u prethodnoj kući, ali to nije bio slučaj.

Pročitajte još:

Jedina osoba koja je znala za to je bila kuvarica Monona. Ona se sa toliko ljubavi brinula o Dijegu, bila mu je kao majka. Mnogo ju je voleo. Kada je preminuo mnogi su se okupili u toj kući. Kutija je bila ispod kreveta i Monona je to znala i uzela je, bila je to njegova želja, verovao joj je. Kada su odneli njegovo telo Monona je ostala sa kutijom u kući. Svi su polako počeli da odlaze, ostali su samo članovi porodice, oni najbliži. Jednoj od njih je dala kutiju, ta osoba je odnela – jasan je D’Alesandro.

Ovo je samo još jedna stvar koja će definitivno biti deo burne ostavinske rasprave…

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike