Šokantne tvrdnje nekadašnjeg Maradoninog lekara: Dijego nije umro od srčanog udara

21.12.2020

15:02 >> 18:16

0

Autor: N. St.

Alfredo Kahe je imao šta da kaže ponovo

Šokantne tvrdnje nekadašnjeg Maradoninog lekara: Dijego nije umro od srčanog udara
Copyright Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko, File)

Prašina ne prestaje da se podiže posle smrti Dijega Armanda Maradone. Zvanične informacije kažu da je preminuo 25. novembra od posledica srčanog udara. Optužbe se nižu na račun njegovog doktora Leopolda Lukea, a nove informacije je dao čovek koji je 33 godine brinuo o zdravlju legende – Alfredo Kahe.

On se ponovo oglasio, ovog puta je bio znatno otvoreniji i tvrdio je da je Dijego izvršio samoubistvo.

Pročitajte još:

– Ne može da se kaže da je ovo bio srčani udar. Razgovarao sam sa njim ranije i priznao mi je da razmišlja o samoubistvu. Rekao je „Možda jednog dana, otkud znam“. Bio je umoran od života. Ovo je kombinacija svega što se dešavalo posle operacije – neiskustva pojedincaa, zanemarivanja, nerazmišljanja – tvrdi Kahe.

Još jednom je naglasio da je najveća greška napravljena posle operacije hematoma na mozgu kada je pušten iz klinike „Olivos“.

– Trebalo je da ostane u bolnici. Premestili su ga u kuću koja nije bila opremljena za čoveka u tako ozbiljnom stanju.

Na kraju je otkrio i šta se dogodilo jednom prilikom na Kubi, iako je u nedavnom intervjuu naglasio da je Dijego mogao da ostane živ da su ga poslušali i odveli baš tamo.

– Na Kubi postoje autobusi koji se zovu „guagua“. Maradona je pokušao da se zakuca u jedan od njih. Pričao je posle toga kako ga nije video i da je to bio razlog, ali je prava istina da je pokušao da se ubije. Tada ga je spasilo čudo. Ponoviću, za mene je njegova smrt samoubistvo, jer je bio umoran. Nije mogao da izdrži više – zaključio je Kahe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike