Stanković u problemu, Šveđani zovu Milojevića

10.12.2020

18:02 >> 18:06

0

Važan čovek u stručnom štabu Zvezdinog tima mogao bi da napusti klub

Stanković u problemu, Šveđani zovu Milojevića
Copyright MN Press

Pomoćnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Crvene zvezde – Miloš Milojević mogao bi po završetku sezone da napusti klub!

Švedski mediji pišu da su za nekadašnjeg omladinca crveno-belih zainteresovani njegov bivši klub Mjalbi – koji je uspeo da uvede iz treće u najjaču ligu tamošnjeg fudbala, kao i drugoligaš Ergrite.

Dobro pamte u Švedskoj šta je mladi Nišlija napravio s Mjalbijem, a sigurno im nisu promakli i rezultati Crvene zvezde ove sezone.

Milojević je jedan od najvažnijih Stankovićevih saradnika i nema sumnje da bi njegov odlazak bio veliki udarac, ali Zvezdi u prilog ide to što ima važeći ugovor, kao i veliko poštovanje svog šefa. Ostaje da vidimo hoće li odlučiti da nastavi započet posao, koji već daje odlične rezutate ili će se opredeliti da pokuša samostalno.

Miloš Milojević je rođen1982. godine, a trenersku karijeru započeo je na severu Evrope. Na Farskim ostrvima je vodio Vikingur, zatim bio trener islandskog Breidbalika, a onda je usledio odlazak u Švedsku. Nema sumnje da je reč o perspektivnom strategu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike