Stanković: Ne možeš ovoliko šansi da promašiš, primili smo golove na naše greške

05.05.2021

18:13 >> 18:19

0

Autor: N. St.

Trener Zvezde nije bio zadovoljan viđenim

Stanković: Ne možeš ovoliko šansi da promašiš, primili smo golove na naše greške
Copyright MN Press

Posle matematičkog osvajanja šampionske titule je usledio kiks. Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili samo bod na gostovanju Radu (2:2).

Trener Dejan Stanković nije bio zadovoljan viđenim.

Ne možeš da promašiš toliko šansi kao u prvom poluvremenu, moglo je da bude 3 ili 4:0. Imali smo sve, ali je neko više želeo pobedu. Primili smo golove na postavljenu odbranu i naše greške – počeo je Stanković izjavu za „Arenu sport“.

Malo je „mešao karte“, dok su „građevinari“ imali veći motiv.

– Ovo je momenat sezone gde oni koji nisu igrali dobijaju šansu. Sigurno da nemaju takmičarski ritam, ali treba da se zna šta treba da se radi kada se nosi ovaj grb. Neko ko se bori za opstanak ostavi poslednji atom snage. Mi smo ispunili cilj, ali ne volim izgovore. Odigrali smo takmičarski meč, remizirali. Idemo dalje – jasan je Stanković.

Njegov kolega sa klupe Milan Milanović je srećan zbog remija, mada je svestan da im predstoji velika bitka. Imaju 43 boda, poen manje od Proletera koji je prvi izvan opasne zone.

Bod neće značiti mnogo jer imamo tri meča koja moramo da igramo na pobedu. Bilo je sparno, teško za trčanje, oba tima su dala sve od sebe. Imali smo dvojicu igrača koji duže vreme nisu igrali, Tučević i Đorić su u pitanju. Mogu samo da čestitam igračima na odličnoj igri, disciplinovanoj, primerenoj i napadački u par momenata gde smo imali šanse iako su oni bili bolji posebno u prvom delu. Čestitam im na tituli i želim im sreću u finalu Kupa – završio je Milanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike