SMS uzalud žurio iz Beograda

29.11.2020

14:02 >> 15:06

0

Autor: J. T.

Tuga na Olimpiku zbog Maradone, tuga i zbog rezultata

SMS uzalud žurio iz Beograda
Copyright Tanjug/Alfredo Falcone/LaPreše via AP

Požurio je Sergej Milinković-Savić iz Beograda da bi bio na raspolaganju Simoneu Inzagiju, ali trener Lacija nije ga uveo u igru protiv Udinezea.

Reprezentativac Srbije, koji je nedavno testiran kao pozitivan na korona virus, s klupe je odgledao poraz svog tima – 1:3 u devetom kolu Serije A.

Gosti su već u prvom poluvremenu došli do značajne prednosti, pošto je iskusni Tolgaj Arslan pogodio u 18, a Injasio Puseto u trećem minutu nadoknade. Po povratku sa odmora usledio je očekivan pritisak domaćih, međutim, u 71. minutu ponovo se zatresla mreža Laciovog gola. Precizan je bio Fernando Forestijeri.

Tri minuta kasnije, Ćiro Imobile je iz penala smanjio zaostatak, ali igrači Udinezea uspeli su do kraja da odole naletima domaćih i dođu do treće pobede u sezoni, za beg od opasne zone.

Bivši fudbaler Vojvodine i Čukaričkog, 22-godišnji Petar Mićin bio je među rezervama kluba iz Udina, ali kao i Sergej Milinković-Savić, nije ulazio u igru.

Jasno, i ova utakmica počela je odavanjem počasti preminulom Dijegu Maradoni, a na istočnoj tribini razvijen je njegov broj 10:

Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike