Pankov: Produžeci, penali, velika borba i na kraju ponos zbog dva trofeja

26.05.2021

05:45 >> 09:05

0

Autor: N. St.

Defanzivac crveno-belih nije krio zadovoljstvo

Pankov: Produžeci, penali, velika borba i na kraju ponos zbog dva trofeja
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Tenzija, pritisak, sreća, radost, pa veliki umor. Tako bi u najkraćim crtama moglo da se opiše kako se Radovan Pankov sa saigračima osećao posle velikog uspeha i pobede u finalu Kupa.

Crvena zvezda je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca savladala Partizan i stigla do duple krune. Defanzivac crveno-belih je pričao o svemu tome.

Prvo produžeci, pa zatim penali, zaista smo se istrošili fizički, a i emotivno. Ne znam da li imam više snage u organizmu, teška i zahtevna utakmica. U poslednje vreme su takve utakmice sa našim večitim rivalom. Na sreću imamo armiju naših navijača i uz njihovu pomoć, kao i veliko zalaganje i maksimalnu borbu, uspeli smo uzeli duplu krunu posle dugo vremena i veoma mi je drago zbog toga – rekao je Pankov.

24sedam/Katarina Mihajlović

Nije skrivao zadovoljstvo.

Ne mogu rečima da opišem koliko sam ponosan na ovaj uspeh. Bio sam dete kada smo poslednji put osvojili dva trofeja. To je bilo jako davno, imao sam 12 godina i sećam se svega, slavlja i igrača koji su tada nastupali za naš klub. Sada sam zaista preponosan na sve, saigrače, štručni štab i naravno navijače – zaključio je Pankov.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike