Leova zabrinjavajuća statistika protiv Reala: Da li je ovo bio Mesijev poslednji „Klasiko“?

10.04.2021

21:58 >> 22:07

0

Autor: N. St.

Čeka se odluka Argentinca...

Leova zabrinjavajuća statistika protiv Reala: Da li je ovo bio Mesijev poslednji „Klasiko“?
Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Završen je još jedan okršaj dva španska giganta. Posle velike borbe, šansi i velikih uzbuđenja Real je u Madridu savladao Barselonu (2:1).

Prva zvezda Katalonaca nije bila preterano raspoložena. Lionel Mesi je imao nekoliko pokušaja, pre svega iz slobodnih udaraca, ali osim pokušaja direktno iz kornera u nadoknadi prvog dela ništa drugo nije bilo toliko opasno za Kurtou.

Po završetku meča se pojavio i jedan statistički podatak. Bila je ovo sedma utakmica protiv Reala u kojoj omaleni Argentinac nije uspeo da zatrese mrežu.

Ipak ono što znatno više brine navijače na „Nou Kampu“ jeste odluka koja se čeka. Njemu ističe ugovor sa klubom na kraju sezone. Svi sa nestrpljenjem čekaju da vide šta će rešiti. Za razliku od situacije od pre nekoliko meseci završeni su predsednički izbori u klubu i Đoan Laporta je ponovo na čelu.

Prema informacijama španskih medija to je nešto što se Mesiju dopada, pošto su imali uspešnu saradnju u prvom mandatu, mada je nepoznato da li će to biti dovoljno da produži ugovor.

Leo je rekao da će sačekati kraj sezone i to nam ide u prilog, imamo vremena da pronađemo rešenje koje će zadovoljiti obe strane. Imamo neke ozbiljne predloge i nadamo se da će biti zadovoljan. Smatram da imam kredibilitet kod njega i da sam ispunio sve što sam rekao – poručio je Laporta nedugo posle povratka na funkciju.

Dok odluku čekaju Mančester siti, Pari Sen Žermen i neki klubovi iz MLS lige, Mesi će zajedno sa saigračima pokušati da dođe do titule u Primeri. Osam kola pre kraja prvi je Real sa 66 bodova, koliko ima i Atletiko uz utakmicu manje, Barsa je treća sa 65. Vodiće se zanimljiva bitka do poslednjeg zvižduka…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike