Larisa prozvala mladog Markovića: Našli smo brzog defanzivca, sa dobrom tehnikom

16.09.2020

14:54 >> 11:07

0

Nema prepreka za dolazak štopera Olimpijakosa u Partizan

Larisa prozvala mladog Markovića: Našli smo brzog defanzivca, sa dobrom tehnikom
Copyright MN Press

Dok Partizan očekuje dozvolu Olimpijakosa za pozajmicu Svetozara Markovića i Nikole Čumića, u grčkoj štampi se pojavila informacija da se za transfer mladog štopera pita AEL iz Larise, u kojem je prošle sezone igrao kao pozajmljeni fudbaler.

Kako bi situacija postala jasnija, uprava AEL uputila je saopštenje, u kojem se između redova može pročitati i prozivka na račun talenotvanog srpskog defanzivca poteklog iz Partizanove omladinske škole.

– Zbog bolje informisanosti novinara, obaveštavamo vas da smo na naš zahtev, pre mesec dana, zatražili od uprave Olimpijakosa da ranije raskinemo ugovor o pozajmici srpskog fudbalera Svetozara Markovića. Razlog ovakvog našeg poteza bila je povreda ovog vrsnog fudbalera, zbog koje nismo mogli da računamo na njega dva meseca. Sa druge strane, želeli smo da promovišemo našeg fudbalera Harija Ilijadisa, koji sa nama ima četvorogodišnji ugovor i vrlo brzo može postati nezamenljivi deo našeg tima, budući da je brz i ima dobru tehniku. Najvažnije je da on svoj razvoj zasniva na ostanku u AEL, što je nemoguće dobiti od pozajmljenih igrača, koji uvek imaju u vidu da pripadaju drugom klubu – navodi se u saopštenju Larise.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike