Kokeza najavio datum donošenja odluka

13.11.2020

14:59 >> 17:17

0

Autor: J. T.

- Odgovorni smo svi - kaže predsednik FSS posle još jednog neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Kokeza najavio datum donošenja odluka
Copyright MN Press

Još jednom su nas razočarali naši fudbaleri, koji su porazom od Škotske u Beogradu ostali bez plasmana na peto uzastopno Evropsko prvenstvo.

Razočarani smo svi, a ko je kriv?

Među onima na kojima je odgovornost je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, koji se obratio javnosti u izjavi za Tanjug.

-Verovali smo da imamo kvalitet i da smo zaslužili da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Posebno posle utamice u Norveškoj. Nažalost, to se nije dogodilo i naravno da se postavlja pitanje odgovornosti. Odgovorni smo svi. Rukovodstvo Saveza, stručni štab, igrači… – istakao je Kokeza i dodao:

-Ostaje nam da završimo takmičenje u Ligi nacija, pred nama su utakmice protiv Mađarske i Rusije. Posle toga sledi kompletna analiza ostvarenih rezultata i učinjenog u minulom periodu. Izvršni odbor FS Srbije je 25. novembra, Skupština je zakazana za 20. decembar i tada će biti doneti odluke koje su u najboljem interesu srpskog fudbala. Sledeće godine počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo za koje moramo da budemo spremni. Očigledno spremniji nego što smo bili u kvalifikacijama za Evropski šampionat.

Dakle, hoće li Ljubiša Tumbaković ostati selektor i da li će biti određenih promena u rukovodstvu FS Srbije, saznaćemo verovatno posle sednice Izvršnog odbora 25. novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike